Malaysia Rejser Budget: Hvor Meget Koster En Tur Her Koste?

Bogen tog-og busbilletter i 45 forskellige lande (herunder ENGLAND, Frankrig og Spanien) med Trainline. Download Trainline gratis på App Store og Google Play. Download Hopper gratis på App Store og Google Play. Hvis du spekulerer på, om at snappe op, at flybillet nu eller vente og se, hvis prisen går ned, flight booking-app Hopper kan hjælpe. Fleksible rejsende, der virkelig kan drage fordel af ved hjælp af Hopper, som app ‘ en bruger klart farvekoder på sin kalender for at vise priser forskelle. I stedet for, som mange rejsende med et budget, jeg stick til at udforske Halvøen Malaysia for at hjælpe med at spare tid og penge!

En af de bedste lavpris vandrehjem i Bali, er Puri Garden Hotel and Hostel med priserne på et kollegieværelse, startende fra 14 euro per nat. Du kan holde alle rejser konfirmationer, flybilletter og hotel reservationer i et spot ved hjælp af TripIt. En Xiamen Airlines fly fra Bangkok landede sent fredag i provinshovedstaden Chengdu, hvor smitten menes at være opstået i et marked, der sælges vilde dyr. Selv om der er uendelige muligheder for nyttige rejse-apps, vi indsnævret det ned til vores top 20 favoritter, i nogen bestemt rækkefølge. App ‘ en giver mulighed for nem viderestilling af alle dine rejseoplysninger og arrangerer det i kronologisk rækkefølge, så du ved præcis, hvad der kommer i løbet af din ferie. Og der er en anden frynsegode at bruge appen. Hjælp af i bil, til fods, på cykel og offentlig transport retninger, vil du aldrig fare vild i en ny by (eller endda i din egen).

Apps kan hjælpe rejsende tale et nyt sprog, slappe af i lufthavn lounges og finde et offentligt wc i en fremmed by. Alle dine reservationer (ud over bare at fly og hotel, app ‘ en arrangerer leje af bil, færge og tog-rejser, landtransport og hjem leje konfirmationer, også) er let tilgængelig både on-og offline, når du har brug for dem, og du kan dele ture med andre rejsende eller venner og familie. Når det kommer til rejser i og omkring Australien som en del af din tour, tour agenturer vil gøre alle dine ordninger for din foretrukne biludlejning på ingen tid. De er ofte er mere behageligt og din pris vil sandsynligvis være billigere.

app ‘ en sammenligner indstillinger fra mere end 220 jernbane-og bus-selskaber, så du kan finde de bedste tog-eller bustur på den bedste pris for din rejse. Google Maps app ‘ en kan hjælpe dig hjemme, når du rejser (mere end 220 lande og territorier, billigsteafbudsrejser.dk/da der er kortlagt) eller stort set hvor som helst. App ‘ en er bedst bruges, lige før ændring penge. Mens det er vigtigt at bemærke, at Cambodja er et tredje verdens land, og de lokale gør en levende off af turistindustrien, at forhandle en pris på din transport, gebyrer, der vil ende med at spare dig en fair andel af pengene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.