94 kreative måder at spare penge i dag

Små ting kan gøre en stor forskel og ingen steder gælder det mere end penge. Der er tidspunkter, hvor vi haane tilsyneladende små skridt og er kynisk hvor meget disse trin kan spare penge for os. Men i virkeligheden er en serie af små skridt kan virkelig gå på en stor måde i at spare en masse penge for os. Samfund over hele landet falder i forfald, uenighed og kriminalitet simpelthen på grund af kultur. Vi forventer, at vores børn flytte, gå på college, og derefter gøre et liv for sig selv i en af de store byer. I mellemtiden, de Fællesskaber, de voksede op i sakke agterud. Det er en hjerneflugt på lokalt plan, men det sker hele Amerika.

Livet på campus tilbyder en masse fristelser for den uforsigtige studerende. Der er mange måder at blæse gennem din lommepenge uden at indse, hvor hurtigt det går. Men der er masser af måder at spare penge på campus uden at nægte dig selv nogen af sjove og eventyr at college livet har at tilbyde.

Det kan synes mere økonomisk ansvarlig købe en trendy $5 skjorte end en grundlæggende $30 shirt — men kun hvis du ignorere kvalitet faktor! Hvornår beslutter om det nyeste tech legetøj, køkken gadget eller beklædning element er det værd, faktor i hvordan mange gange du vil bruge det eller bære den. For sags skyld, kan du endda overveje omkostninger pr. time for oplevelser!

Lad os tage et eksempel; du har haft problemer med din nyre og disse er tidlige tegn på en større problemer forude. Men du beslutter at sætte besøget hos lægen ud og Gem gebyrerne i stedet. Senere, når nyre problem forværrer og du er ordineret en dyrere behandling, du spekulerer på, hvorfor ikke du havde taget præventive skridt tidligere.

Sæt et mål — afbetale kreditkort gæld “— og derefter komme med en handlingsrettede, realistisk plan for at opnå det (og derefter holde sig til planen). Afprøve finans-tracking apps som BUDGT, Learnvest eller mynte, der tilbyder en visuel barometre af specifikke mål.

Min mand og jeg bruge MythTV, og det fungerer fint når den er konfigureret. Jeg vil tilføje, at setup er imidlertid ikke for svag på hjerte. Du skal først være temmelig kompetent med computerhardware, især video hardware, som du vil sandsynligvis nødt til at bygge din egen boks (ideelt set) to eller flere grafikkort. Derefter, da MythTV kun kører på Linux (AFAIK – vi bruger en Fedora distro derhjemme), du er nødt til at være temmelig komfortabel med Linux administration.

Jeg har homeschooled vores børn i de sidste 15 år. Jeg bruger klud bleer. Jeg amme. Vi bruger biblioteket for underholdning. Mine sønner og jeg alle lave mad fra bunden og hele basisfødevarer. Referere til en gammel børnebog for at se vores indkøbsliste. (Mælk, mel, honning, æg, ost) Vores babymad? Hjemmelavet. Tror ikke, jeg ikke kan se disse vogne fulde af forkogt kyllinger, pepsi, der er stadig dyrere end benzin, chips, tv middage, krakker snack-packs og endda pre-cut æbler!

Først bør man vurdere hans eller hendes finansielle tilstand. Dette indebærer computing månedlige indtægter, udgifter og mulige besparelser. Det omfatter også vurdering af værdierne og løsøre egenskaber under hensyntagen til deres vurdering og afskrivning. Denne del fokuserer på nutiden.

Betale regninger med Quicken er tilgængelige, hvis du har Quicken Bill Pay (Bill Payment Services leveres af Metavante Payment Services, LLC), eller hvis din bank giver dig adgang til deres bill pay produkt gennem Quicken. Ansøgning godkendelse, gebyrer, og yderligere vilkår og betingelser kan gælde.

En anden måde jeg spare penge er ved at leje i stedet for at købe. Jeg taler især om værktøjer. Jeg startede denne for sent, så jeg har masser af $300-700 værktøjer, der samler støv og fylder i min garage. Anyway, leje værktøjer er temmelig billigt og sparer du penge, plads og vedligeholdelsesomkostninger.

Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published.