54 måder at spare penge

Af alle måder er vi tilbøjelige til at dræne vores bankkonti, gå ud at spise er en af de sværeste at opgive. Det er en fantastisk måde at komme ud af huset, tilbringe kvalitetstid sammen med dine venner (eller din betydelige andre eller dig selv), og sandsynligvis spise bedre mad end du ville gøre derhjemme. Heldigvis, du ikke behøver at vælge mellem uansvarlige udgifter og opgive middage ud helt. Du bare nødt til at sætte en lille smule af tanke til hvor du skal hen, hvad du bestiller, og hvilke ressourcer du kan bruge til at holde omkostningerne nede. En ejendom plan er en væsentlig del af en personlig finansielle plan. Kompleksiteten af din ejendom plan vil afhænge af din situation, men en grundlæggende plan omfatter typisk en vilje og en living trust. Et testamente giver vejledning i distributionen af dine aktiver efter din død og navne en værge for din mindreårige børn. Hvis du kun har en vilje, men kan din ejendom stadig gå gennem skifteretten, der kan tage flere måneder og dræne en del af aktiverne.

Det var ikke så længe siden når bankerne dybest set giver”lån til næsten alle. Lån fik større, bygherrer bygget større, mere ekstravagant og dyrere boliger. Vi ved godt, hvordan historien endte! I dag er banker mindre tilbøjelige til at finansiere nye hjem byggeri på grund af de høje omkostninger forbundet med at bygge et nyt hjem.

En af de vigtigste aspekter af billig bil ejerskab er korrekt vedligeholdelse. Dette omfatter alt fra at holde dine dæk korrekt oppumpet for at hjælpe med at maksimere din kilometertal, til at få din olie skiftet og din motor, tunet op med de nødvendige mellemrum. Dette vil holde din bil fra overraskende “du med et problem, kan forebygges.

Undersøgelser har konsekvent fundet den vigtigste faktor for familieopløsninger ikke er utroskab, eller hvis tænder det er at vaske op. Det er penge. Hvis ikke du er på samme finansielle bølgelængde, er du dømt. Her er nogle gyldne regler for at hjælpe en elsket en, se lyset.

Overvåge mobiltelefon skik. Tilmelding til et websted som min Data Manager eller, der vil advare dig, hvis du overstiger dit månedlige forbrug og vil analysere din mobiltelefon regninger for at sikre du har den bedste plan på plads. Og minimere dit dataforbrug ved hjælp af Wi-Fi så meget som muligt.

Charlotte Nelson, af Moneyfacts, data firma, foreslog låntagere med et realkreditlån på £200.000 over 25 år kunne spare £2,232 i et år hvis de skiftede fra den gennemsnitlige SVR opladning 4.62pc til en pant sats på 2.31pc – svarende til den gennemsnitlige to år lave.

Med kontoen FSA – masser af nye regler i 2013. Tjek med din arbejdsgiver til at se, hvis de tillader en respitperiode efter udgangen af produktionsaaret plan, hvis du har brugt alle dine penge op. Også, hvis du har en Health Savings Account (HSA) også, en FSA vil kun dække dental og vision udgifter.

Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published.