5 måder at spare penge, når du har Champagne smag

Vi alle ønsker at spare penge. Og uanset om det er ved at nægte selv at $4 mocha latte, en gang om ugen eller at udskyde en eksotisk familieferie, alle har deres egen måde at spare. Du vil være fint, bare nyder forskellige ting på forskellige tidspunkter i dit liv. Jeg har en simpel liste med alt, hvad vi spiser på det. Og jeg kun handle for at opfylde disse elementer. Her er listen, hvis du ønsker at se den. Det lyder simpelt, fordi det er, men betaler dig selv først og udnytte fælles værktøjer som automatisere besparelser overførsler kan gøre en enorm indflydelse.

Ride med en ven til at arbejde. Eller se hvis du og en ven kan bytte vender tager børn til fodbold. Men for mange af os, der har for meget måned i slutningen af vores penge, kan det synes umuligt at gøre mere med de penge, vi allerede gør. Køre fornuftigt og undgå aggressiv kørsel, såsom hurtigere, hurtig acceleration, og hårdt bremsning. Aggressiv kørsel kan sænke din highway gas kilometertal af op til 33% og din byen kilometertal med 5%.

Disse typer af gaver er altid et hit. Jeg ved, at, som en forælder til et lille barn og et spædbarn, elskede modtager en babysitter gave, formentlig mere end nogen ting”kan jeg få ellers. Ikke sikker på hvor du kan finde din kode? Se i øverste højre hjørne af det brev, du har modtaget for en prioritetskode for 11-cifrede.

Ifłlge er den bedste tid at leje, hvis du ønsker at spare penge mellem oktober-April. Spekulerer på, hvor dine penge vil? Start en udgifter journal, holde styr på dine udgifter til 30 dage & vil du begynde at se, hvor. Få dine bøger fra biblioteket. Jeg elsker bøger og læse hver dag. Mens jeg købe nogle af bøgerne læst jeg, de fleste kommer fra biblioteket. Kort sagt, er det svært at slå gratis.

Handlingspunkt: forskning lager medlemskab muligheder i dit område, og overveje at købe et medlemskab. Selvfølgelig, vil du ønsker at justere denne formel for hvad firma du ringer. Tjek min video på forhandle dine regninger for mere om dette emne.

Gem dine ændringer-du kan investere i ændring ruller og tage det til banken til at indbetale på din opsparingskonto. En stor del af gym forretningsmodel indebærer, at udnytte suckers, der køber en $1000 medlemskab i et anfald af begejstring og derefter aldrig bruge den. Ikke være, at person.

Teorien bag det er, du bør altid være økonomisk stabile nok til at støtte dig selv for en vis mængde tid, hvis du mister dit job eller Afslut. Det vil tillade dig at fortælle din virksomhed fk du hvis du tilfældigvis til at arbejde et sted du hader. Gemme videre til ferien. Hvis du skal betale for julegaver på et kreditkort, er du meget mere tilbøjelige til over tilbringe. Begynde at spare før tid, og derefter forpligte sig til at bruge kun hvad du har afsat.

Ved at give din e-mail-adresse, giver du College Ave studielån tilladelse til at kontakte dig. College Ave respekterer din indbakke og sender kun periodiske e-mails. Det er ikke til at sige man ikke bør udforske verden og få dine hænder beskidte nogle gange – det er godt for dig, også – men grundlæggende sanitet hjælper holde de medicinske regninger på bay.

Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published.